Каталог

Треньори

Виктория Динчева

На 16 години Виктория Динчева става Носител на Купа България в категория "Състезатели над 19". От 17 годишна живее и тренира извън България при Топ треньори на Русия, Украйна и Франция . Танцувала е с шампион на Франция 10 танца, с шампион на Белгия и шампион на Blackpool "Under 21". 2011г.- достига 54-то място в световната ранглиста. Представя успешно България на Европейско първенство в Марсилия -35-то място - резултат, който от тогава до днес нито една българска двойка не е подобрила. Достига финали и призови места на престижните WDSF World Open състезания в Малта, Днепропетровск (Украйна), Ашдот (Израел), Киев (Украйна), Солун (Гърция), Болоня (Италия), Межев (Франция), Архус (Дания), Таганрог 2012г.- достига 32-ро място на UK Open Championships (Англия) - резултат, който нито една двойка, представяща България до днес не е постигнала. 2014г. - най-добрата Българска двойка в Световната ранг листа, достига Топ 60 в света. Преподава в Русия, Франция, Белгия и България.

 

 

Веселина Божилова

 

Веселина Божилова се занимава повече от 15 години със спортни танци. Инструктор в КСТ "Дъга". От 6 години се състезава със стандартни танци и е достигнала най-вискоя клас М. Двукратен Вицешампион на Бълагия по стандартни танци състезатели над 19 години за 2013г и 2015г. Шампион на България за 2014г. Първа в Ранглистата на България за 2013г и 2014г. Многократен носител на Купа България за Аматьори стандарт. Печелила квота и участвала в редица световни и европейски първенства. Заема 42 място на световното по стандартни танци в Киев (Украйна) през 2013г. и 35 място на европейското в Москва (Русия). Финалист в международни състезания в Гърция, Македония. Взима участие в телевизионни предавания, като професионален танцьор и треньор в Шоуто на Слави. Там си партнира с победителя на формата.

 

Митко Тодоров

Инструктор по латиноамерикански танци.

2008г.- 3 място на шампионата за младежи латина в Казахстан 2009г.- 1 място на шампионата за младежи латина в Казахстан - Финал на младежи латина в Вараждин ( Хърватия) - Финал на изгряващи звезди в Марибор ( Словения) - 1/2 финал на младежи в Марибор (Словения) -14 място на младежи във Виена (Австрия) 2011- 1 място КБ Казънлък - 1 място КБ Пазарджик - 1 място КБ Шумен - финалист на шампионата на България латина - носител на Купа България латина за 2011 2012- финалист на шампионата на България латина.

 

 

Ива Григорова

 
 

Миглена Стоянова

  

Yana Akimova